De ondernemer

Als ondernemer heb ik kennis en ervaring opgedaan binnende gehele keten van de sierteeltsector. In het verleden ben ik actief geweest als tuinder, vervolgens vakbekwaam hovenier en bloemist. Deze achtergrond heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf ontwikkeld heb tot een veelzijdig groothandelaar  ‘aanbieder van sierteeltproducten’ die in staat is gedegen informatie en advies te verstrekken over de geleverde producten.

 

Kernwaarden

Kernwoorden zijn;
-kwaliteit,
-klantgericht inkopen,
-vakinhoudelijke kennis,
-kennisoverdracht.


Ons motto is;
Samenwerking is De sleutel tot Succes.

Het bedrijf

Hoekman Bloemen en Planten is een exportgroothandel die gespesialiseerd is in het  leveren van kamer en tuinplanten bij u in de winkel. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan kwalitatieve sierteeltproducten ingekocht via Bloemenveiling FloraHolland, rechtstreeks bij de kweker of eigen kweek.

Assortiment
Wekelijks kan de klant rekenen op een afwisselend assortiment. Wij voeren een breed assortiment aan kamer- en tuinplanten. Hiernaast werken wij op bestelling, u bent dan verzeker van de gewenste producten op het juiste moment.

Kwalitiet
Doordat het inkoop- en verkoopproces in elkaar overlopen zijn wij in staat om adequat in te spelen op de behoeftes van de klant en de kwaliteit van de producten te  waarborgen.

 

Route
Onze routes bevinden zich in Noord en Midden-Nederland en Noordwest-Duitsland. De kracht van de onderneming is het op maat kunnen leveren van sierteeltproducten en het kunnen inspelen op veranderingen in de vraag binnen de markt.

Klanten
De klantenkring bestaat uit zelfstandige tuincentra, bloemistwinkeliers en hoveniers. In de loop der jaren is een vertrouwensrelatie opgebouwd met deze klanten. Deze vertrouwensrelatie is de basis van goede samenwerking.